Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Filters

Categorie
Advies
Eerste huis
Senior
Ander huis
Nieuwbouw
Ondernemer
Doelgroep
Eerste huis
Ander huis
Huren
Zelfstandig ondernemer
Senior
Nieuwbouw

15 resultaten

Hypotheekrenteaftrek

Geen hypotheekrenteaftrek meer. Wat kost je dat?

Zzp’er

Zzp’er, dit verandert er voor jou in 2021

Hypotheek starters

Hypotheek voor starters in 2021: dit moet je weten

Hypotheek 2021

Hypotheek 2021: de belangrijkste veranderingen op een rij

Huizen zijn duur, maar is dat erg?

Veel mensen zijn bezorgd over deze ontwikkeling. Maar een hoge huizenprijs hoeft niet altijd erg te zijn.

Huis verduurzamen: met welk budget kun je wat aanpakken?

Veel mensen willen via hun woning graag een steentje bijdragen aan een betere leefomgeving én lagere energielasten realiseren.

Hoe kun je als starter nog een huis kopen?

De huizenprijzen gaan door het dak. Daardoor is het voor veel starters lastig om hun eerste woning te kopen.

Andere woonwensen door thuiswerken? Dit zijn je opties!

Door de coronacrisis brengen we veel meer tijd thuis door. We wonen er niet alleen, we werken, sporten en borrelen er veel vaker dan voorheen. Daarom is ons huis een stuk belangrijker voor ons geworden in het afgelopen jaar.

Kun je nog wel verhuizen als 55-plusser?

Veel 55-plussers met een eigen huis hebben hun vermogen de afgelopen jaren flink zien stijgen. Op papier althans, omdat hun huis meer waard is geworden. Daardoor overwegen zij om hun huis te verkopen en op zoek te gaan naar een levensloopbestendige woning. Maar zijn er wel genoeg van zulke huizen?

Waar wil jij wonen: in de stad of in het groen?

Doordat we meer thuiswerken en dat waarschijnlijk blijven doen, hoeven we niet meer per se dichtbij ons werk te wonen. Dat, in combinatie met de hoge huizenprijzen in de steden, maakt dat steeds meer mensen verhuizen naar een landelijke omgeving.

Aflossingsvrije hypotheek: voor- en nadelen

De populariteit van aflossingsvrije hypotheken neemt weer toe. Ook onder starters. Het aandeel van dit type hypotheek is in de afgelopen jaren gestegen naar bijna 40%. Omdat je bij deze hypotheekvorm niet aflost, zijn je maandlasten lager. Maar een aflossingsvrije hypotheek heeft ook nadelen.De populariteit van aflossingsvrije hypotheken neemt weer toe. Ook onder starters. Het aandeel van dit type hypotheek is in de afgelopen jaren gestegen naar bijna 40%. Omdat je bij deze hypotheekvorm niet aflost, zijn je maandlasten lager. Maar een aflossingsvrije hypotheek heeft ook nadelen.

Klussen en verbouwen, zo pak je dat aan!

Ga jij deze zomer klussen of verbouwen? Dan ben je in goed gezelschap. De klus- en verbouwtrend blijft ook dit jaar populair. Daarom zet LevenWonen een paar belangrijke weetjes voor je op een rij. Over het geld dat ermee gemoeid is, maar ook over het nut van een goed draaiboek.

Kunnen wij u verder helpen?